ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
  •  moto
  •  moto
  •  moto
  •  moto
ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΡΕΚΤΙΦΙΕ
Η εταιρία Motorec εκτός από την τεράστια γκάμα ποιοτικών ανταλλακτικών & λιπαντικών, διαθέτει μια άριστη τεχνική μονάδα στον τομέα της ανακατασκευής του κινητήρα σας.

Με μεγάλη τεχνογνωσία & με τεράστια εμπειρία από την παρουσία μας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό για πάνω από 30 χρόνια, σας δίνουμε ποικίλες λύσεις στον κουρασμένο κινητήρα σας αλλά και σε εσάς που αναζητάτε παραπάνω κυβισμό από τον εργοστασιακό κατασκευαστή με γνώμονα πάντα την άριστη λειτουργία σε προσιτές τιμές.

Στείλτε μας τον στρόφαλό σας και με υπευθυνότητα θα σας αντικαταστήσουμε την μπιέλα και τα ρουλεμάν με ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα στα ειδικά μηχανήματα νέας γενιάς που διαθέτουμε.

Στείλτε μας τον κύλινδρό σας, να τον τοποθετήσουμε στα σύγχρονα ρεκτιφιέ και σε συνδυασμό με τα ποιοτικά και αξιόπιστα πιστόνια μας θα έχετε ένα άριστο και εγγυημένο αποτέλεσμα.


Η εταιρία μας διαθέτει οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε στην συναρμολόγηση του κινητήρα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας στείλουμε ότι χρειάζεστε για να λύσετε μια για πάντα τυχόν προβλήματα που είχατε στο παρελθόν.